Teambuilding, gastronomi og møder med naturen som kulisse.
Gastronomisk teambuilding er en fantastisk måde at styrke jeres sammenhold og øge samarbejdet på tværs af jeres teams. Ved at kombinere madlavning med teamaktiviteter skabes en sjov og interaktiv atmosfære, hvor I kan lære hinanden bedre at kende og samtidig udvikle jeres kommunikations- og samarbejdsevner, når I udfordres på nye måder.
Vi har sammensat 2 forskellige programmer for jeres ophold med masser af tid til fagligt indhold, krydret med god mad og en tur i det anerkendte Skovtårn, der kombinerer det bedste fra naturens og arkitekturens verdener.
Opskrifterne er udarbejdet af dygtige Gourministeriet. Dianna, der står bag det omfattende online madunivers, er flittig overnattende gæst i Camp Adventure Forest Village, og ofte er det retter med tid til hygge og nærvær, der er på menuen, når hun laver mad til familien i skoven. Opskrifterne er sammensat med udgangspunkt i råvarer, vi selv dyrker på Camp Adventure. Vildt skudt i Gisselfelds skove, frisk fisk, grøntsager, urter, frugter, solmodne bær og spiselige blomster fra blomstermarken, køkkenhaven og den omkringliggende skov og natur.
Opholdet foregår i idylliske omgivelser i skovbrynet på en gammel rideskole, som vi har givet nyt liv med naturen i fokus i den nordiske og hyggelige indretning. I huset er et stort, lyst og professionelt køkken med tre kogestationer og seks ovne, der er indrettet til madlavningsaktiviteter. De 14 sengepladser fordeler sig på 6 værelser med to enkeltsenge i hver samt en hems.
Uanset hvilken form for gastronomisk teambuilding der vælges, vil I nyde en mindeværdig og berigende oplevelse, der ikke kun styrker samarbejdet og sammenholdet, men også efterlader jer med nye kulinariske færdigheder og en større forståelse for betydningen af teamwork i en gastronomisk kontekst.
Teambuilding ophold med mad som omdrejningspunkt kan bookes for sig selv eller kombineres med flere aktiviteter på Camp Adventure.
I denne form for gastronomisk teambuilding får I opskrifter og ingredienser til at tilberede 4 retter. Alt ligger klar til jer ved ankomst, og I styrer nemt selv processen ud fra de udførlige instruktioner.
I deler jer ind i mindre hold med udgangspunkt i hver jeres ret. Processen fremmer samarbejde, kreativitet og problemløsning, da I arbejder sammen under tidsbegrænsninger for at skabe velsmagende og præsentable retter.
Madlavningen foregår i hyggeligt fællesskab, naturligvis med lidt lækkert i glasset undervejs.
Vinmenuen består af ét glas vin per ret udvalgt til at skabe den bedste samlede smagsoplevelse, herunder mousserende vin, hvidvin, rødvin og dessertvin.
Kl. 9: Ankomst og kaffe/te og croissant
Eget program/fagligt indhold i inspirerende mødefaciliteter
Kl. 12: Frokostsandwich inkl. 1 øl/vand
Eget program/fagligt indhold i inspirerende mødefaciliteter + tur i Skovtårnet
Kl. 15: Gastronomisk teambuilding
Kl. 18: Spisning inkl. vinmenu
Kl. 8: Morgenbuffet
Kl. 10: Tak for nu
Pris: 1.795,- /person
I denne udgave af gastronomisk teambuilding samarbejder I direkte med en professionel kok for at tilberede jeres menu. Kokken guider jer gennem processen og giver feedback undervejs. I har mulighed for at stille spørgsmål, lære nye færdigheder og få indblik i kokkens ekspertise. Denne tilgang skaber ikke kun en lærerig og underholdende oplevelse, men styrker også samarbejdet og tilliden mellem jer og kokken, da I arbejder sammen om at skabe velsmagende og mindeværdige retter.
I bliver delt ind i mindre hold med udgangspunkt i de forskellige retter. Madlavningen foregår i hyggeligt fællesskab, naturligvis med lidt lækkert i glasset undervejs.
Vinmenuen består af ét glas vin per ret udvalgt til at skabe den bedste samlede smagsoplevelse, herunder mousserende vin, hvidvin, rødvin og dessertvin.
Kl. 9: Ankomst og kaffe/te og croissant
Eget program/fagligt indhold i inspirerende mødefaciliteter
Kl. 12: Frokostsandwich inkl. 1 øl/vand
Eget program/fagligt indhold i inspirerende mødefaciliteter + tur i Skovtårnet
Kl. 15: Gastronomisk teambuilding med professionel kok
Kl. 18: Spisning inkl. vinmenu
Kl. 8: Morgenbuffet
Kl. 10: Tak for nu
Pris: 2.495,- /person
Leje af hus (1. sal) komplet med stort køkken samt 14 sengepladser fordelt på 6 værelser og en hems med hver to enkeltsenge.
Pris for leje per overnatning: 12.500 kr.
Min. 10 personer til ophold inkl. menu.
Kontakt info@campadventure.dk med info om ønsket program for at booke.