FAQ

Hvad er 'trætopbaner'?

Trætopbaner er forhindringsbaner bygget i trækronerne. Hver enkelt af vores baner består af forskellige udfordringer i forskellige sværhedsgrader. Måske skal I svinge i trapezer, kravle gennem tønder, balancere på wires, klatre i net eller svæve på svævebaner.

Nogle af vores baner er bygget højere oppe i træerne end andre, de højeste udfordringer findes i 25 meters højde. Vi har baner med udfordringer for børn helt ned til 3 år, så alle kan være med, og I kan altid tale med vores professionelle instruktører om, hvilke baner der passer bedst til jeres mod og temperament.

Hvordan foregår det?

I booker tid online (senest 20 timer før ankomst). Alternativt er I altid velkomne til at møde op på det ønskede starttidspunkt uden online booking (ved fremmøde uden online booking tillægges 25 kr. pr. billet).

Ved ankomst får I sikkerhedsudstyr og instruktion af vores instruktører, som også viser jer gennem en kort og simpel prøvebane. Herefter har I fri adgang til alle baner – I bestemmer selv, hvilke baner I vil prøve og hvor mange gange, I vil prøve de enkelte baner.

Skal jeg bestille tid i forvejen?

Nej. Men det er altid en god idé, da det sikrer jer plads (særligt, hvis I er en større gruppe). Online booking skal ske senest 20 timer før ønsket ankomst.

I er naturligvis også altid velkomne uden forhåndsbooking – mød op lidt før det ønskede starttidspunkt og henvend jer i receptionen.

Hvor lang tid tager det?

Fra starttidspunktet har I fri adgang til alle 10 baner. Vejledende klatretid for alle baner er ca. 4 timer fra starttidspunktet.

Hvor mange baner kan jeg prøve?

Entréprisen giver fri adgang til alle vores 10 baner. I bestemmer helt selv, hvilke baner I vil på, og hvor mange gange, I vil prøve hver enkelt bane.

Kan jeg risikere, at der ikke er plads?

Ja. Men i så fald vil det pågældende starttidspunkt ikke fremgå af onlinebookingen. På meget travle dage kan der forekomme lidt ventetid, hvis alle vores sikkerhedsseler er i brug. Har I ingen forhåndsbooking og er i tvivl, om der er plads, kan I evt. kontakte os på dagen på tlf. 38 15 00 30. Husk, at onlinebooking kan ske helt frem til 20 timer inden ankomst.

Hvem hjælper mig på banerne?
Vores instruktører følger jer ikke rundt på de enkelte baner, men de befinder sig altid i baneområdet, så I kan komme i kontakt med dem.
Hvad hvis jeg bliver forhindret?

Send os en mail på info@campadventure.dk eller ring til os på tlf. 38 15 00 30, så ombooker vi din tid op til 72 timer før ankomst.

Husk, vi giver ikke penge retur.

Beklædning?
I skal ganske enkelt have praktisk og behageligt tøj på, som I kan bevæge jer godt i, samt have sko på, som I står godt fast i.
Kan jeg få penge retur?

Nej. Men vi kan sagtens ombooke din tid. Kontakt os på info@campadventure.dk eller tlf. 38 15 00 30.

Hvad hvis det bliver dårligt vejr?
Der findes ikke noget vejr, der gør, at vi lukker. Man kan sagtens benytte vores baner i regnvejr.
Skal jeg betale, hvis jeg ikke skal klatre?
Nej, du skal ikke betale for at opholde dig på Camp Adventure, hvis du ikke skal klatre, og du har stadig adgang til baneområdet og skoven, så du kan følge med din familie eller dine venner.
Hvad hvis jeg har gavekort?

Hvis alle besøgende har gavekort, bedes I kontakte os på info@campadventure.dk eller tlf. 38 15 00 30 for booking.

Er I derimod minimum én, der skal betale, og I gerne vil booke tid i forvejen, bedes I booke online til den/de betalende og i samme booking anføre, hvor mange personer, der derudover kommer med gavekort.

Hvad med mad og drikke?

I receptionen sælges franske hotdogs, toast, chokolade, is, te, kaffe, kilde- og sodavand. Ønsker man sandwich eller picnickurve (sandwich, kildevand, frugt, kaffe og klatrehandsker) forudbestilles dette i forbindelse med onlinebookingen.

I er selvfølgelig også velkomne til at medbringe egen mad og drikke. Vi har grill til fri afbenyttelse, kul kan købes i receptionen, hvis ikke man har egne med.

Må jeg have hund med på Camp Adventure?
Hunde i snor er velkomne på Camp Adventure – som alle andre steder forventer vi bare, at man samler op efter sin hund, så vi kan holde området rent og pænt og ikke generer de øvrige gæster.
Er jeg forsikret?

Vi er erhvervsansvarsforsikret hos Alm. Brand.

KONTAKT

FIND VEJ
Der er ind- og udkørselsforbud til og fra Ny Næstvedvej. I stedet er der indkørsel fra Denderupvej. Der er skilte hele vejen til Camp Adventure.

PARKERING
Der er gratis parkering lige ved indgangen til Camp Adventure.

Camp Adventure

38150030

Denderupvej 19, 4690 Haslev

info@campadventure.dk

Camp Adventure

EnglishGerman