FAMILIEAKTIVITETER

 

Familieaktiviteter for alle aldre

Tag familie og venner med på Camp Adventure til de ultimative familieaktiviteter – her er oplevelser og udfordringer for alle. Vi har ti forskellige trætopbaner i varierende sværhedsgrader.

Prøv også kræfter med vores klatrehal – her finder du 350 m2 klatrevæg med behændighedsbane og udspring fra ca. 6 meter. Til de mindste anbefaler vi desuden vores udendørs legeforhindringsbane. På Camp Adventure finder du familieaktiviteter for de yngste, de ældste og alle midt imellem.

 

 

Afhold dit næste festlige eller faglige event hos Camp Adventure. Vi har lokaler til enhver lejlighed og kan levere alt fra morgenmad og frokostbuffeter til tre-retters aftenmenuer. Alt hvad i skal bruge til jeres familieaktiviteter.

Kombinér eventuelt jeres arrangement med en tur på trætopbanerne, eller hvad med at holde børnefødselsdag i klatrehallen? Kontakt os gerne for yderligere information om mulighederne på info@campadventure.dkeller tlf. 38 15 00 38.

 

KONTAKT

FIND VEJ
Der er ind- og udkørselsforbud til og fra Ny Næstvedvej. I stedet er der indkørsel fra Denderupvej. Der er skilte hele vejen til Camp Adventure.

PARKERING
Der er gratis parkering lige ved indgangen til Camp Adventure.

Camp Adventure

38150030

Denderupvej 19, 4690 Haslev

info@campadventure.dk

Camp Adventure

EnglishGerman